Kisvendéglőnk Balatonszőlős és Tótvázsony között
félúton helyezkedik el a Nagygella mellett a Kisgella oldalában, egyedi kilátással Tihanyra és a Balatonra.

 

A Papp család generációk óta foglalkozik vendéglátással. A finom ételek és a kiváló borok mellett nagyszerű kiszolgálás és vendégszerető házigazdák fogadják az idelátogatókat. A konyhafőnök kiválóan ötvözi a családi recepteket nemzetközi tapasztalataival. Amit csak lehet, házilag készít, és ragaszkodik a kitűnő alapanyagokhoz. 

 

 

 

 

Éttermünkben saját kezűleg készül a házi bodza szörp, a vegyes savanyúság, a sajtos zsemlegombóc, helyben füstölődik a pisztráng, és a kert fűszerei ízesítik az ételeket. Szintén házi készítésű a kecskesajt is, ami több formában is megjelenik az étlapon. Népszerűek a kemencés sültek (csülök, oldalas, liba, kacsa stb.), illetve az étlapról a papi lakomák (bélszín, lazac, libamáj stb.). Természetesen képviselteti magát a sok száz éves magyar konyha is, nagyon kedvelt a marha pörkölt galuskával, a cigánypecsenye, a csülkös bableves és a házi körözött is.

Akár borkóstolón a pincében, akár az asztalnál a vacsora mellett nagyszerű borok gazdagítják az élményt. A felsorakoztatott pincészetek egytől egyig a környék legjavát képviselik.
 


A borozóhoz tartozik egy kisállat simogató kecskékkel, nyuszikkal, baromfival, valamint egy játszótér. Gyakori vendégek nálunk a túrázók, a kerékpározók és a lovasok is.

A rendezvényekre érkező autóbuszok is jól megközelíthetnek bennünket, ahol szívesen fogadunk családi, céges, baráti összejöveteleket, csakúgy, mint az egyre népszerűbb szabadtéri esküvőket. Volt már példa egész napos csapatépítő tréningre, konferenciára, osztálytalálkozóra, gyermek csoportokra is.

Alapelvünk, hogy csak sok szorgalommal, kiváló minőséggel és széleskörű szolgáltatással lehet úgy kedveskedni a vendégeknek, hogy szívesen visszatérjenek.

 

Mottónk:
Jó étel, jó ital, jó szó, egy jó helyen!